Κεντρική Διεθνή “Είναι τελικός”

“Είναι τελικός”

Λάσο

pablo laso-Real

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά στο Πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ η φετινή χρονιά δεν πηγαίνει γενικά όπως όλοι την περίμεναν. Παρ’ όλα αυτά, η “Βασίλισσα” παραμένει μέσα στους στόχους της, ενώ αύριο (19/02) ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου στον προημητελικό γύρο κόντρα στην Φουενλαμπράδα.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης, Πάμπλο Λάσο, χαρακτήρισε τελικό τον αυριανό αγώνα, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα της Φουενλαμπράδα έχει φτάσει ως αυτό το σημείο με την αξία της. Ακόμα, δήλωσε ότι οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι και τέλος χαρακτήρισε ως καλύτερη ανάμνηση από την εν λόγω διοργάνωση, τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό του 2012.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Στο Κύπελλο, η φήμη και ό,τι έχεις πετύχει μένουν έξω. Είναι ένα και μόνο παιχνίδι, ένας τελικός στον οποίο πρέπει να κερδίσεις την ομάδα που έχεις μπροστά σου, στην προκειμένη περίπτωση την Φουενλαμπράδα. Θα πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και ξέρουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Η Φουενλαμπράδα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο με την αξία της. Παίζουν πολύ όμορφο μπάσκετ και μας έχουν κερδίσει ήδη στο Πρωτάθλημα. Παίζουν με πολύ αυτοπεποίθηση και για αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το μοναδικό πράγμα στο μυαλό μας είναι ο αγώνας αυτός, με μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Η ομάδα μου είναι ήδη έτοιμη. Δεν αμφιβάλλω για τους παίκτες μου. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το σημείο της χρονιάς και την σημαντικότητα της αναμέτρησης. Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν αντιμετωπίζει αυτό το παιχνίδι, ως ένα ακόμα απλό ματς”.

Για την καλύτερη του ανάμνηση από τον θεσμό: “Για μένα, είναι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Σαιντ Τζόρντι. Ήταν το πρώτο μου τρόπαιο ως προπονητής της Ρεάλ, σε μία διοργάνωση που η ομάδα είχε να κατακτήσει 19 χρόνια. Οι περιστάσεις ήταν τέτοιες που είχαμε έναν τελικό με την Μπαρτσελόνα, μέσα στη Βαρκελώνη με μία μία νέα ομάδα, με νέους παίκτες και νέο προπονητή. Αποδείχθηκε ως μία από τις σημαντικότερες νίκες για αυτήν την ομάδα.

Η αυτοπεποίθηση που πήραμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, μέσα στο κατάμεστο Παλάου Σαιντ Τζόρντι, ήταν το γεγονός ότι ξέραμε ότι οι οπαδοί μας ήταν η μειονότητα στο γήπεδο. Ήταν μία μεγάλη νίκη που έδειξε πολλά για το χαρακτήρα αυτών των παικτών. Αυτή η νίκη έθεσε τα θεμέλια για την αυτοπεποίθηση που πολλές φορές, ασχέτως της εμφάνισης σου, έρχεται μόνο μέσα από τέτοιες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…