Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είναι ένας θρύλος για τον Παναθηναϊκό”

“Είναι ένας θρύλος για τον Παναθηναϊκό”

raduljica meier panathinaikos apollon

Djordjevic-Raduljica-Panathinaikos-Barcelona

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα έκαναν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς οι οποίοι σχολίασαν την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε, ενώ Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπραντοβιτς.

Αναλυτικά:
djordjevic

“Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Καταφέραμε ενα φτάσουμε σε θετικό ρεκόρ στον όμιλό μας, ύστερα από τρεις σερί νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ομάδα στον δεύτερο γύρο του Top 16 μετά την προσθήκη των παικτών που πήραμε και πιστεύω θα μας βοηθήσουν.

Θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να παραμείνουμε ενωμένοι και να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για 40 λεπτά. Επίσης, θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα μας βοηθήσουν με τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ και θα τιμήσουν με το χειροκρότημά τους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έναν πραγματικό θρύλο του Παναθηναϊκού και της Ευρωλίγκα“.

raduljica-meier-panathinaikos-apollon

“Ύστερα από τρεις σερί νίκες επιστρέφουμε στη δράση. Στόχος μας είναι να κάνουμε τις σερί νίκες τέσσερις, αλλά γνωρίζουμε πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, εάν θέλουμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή.

Η Φενέρμπαχτσε είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Top 16. Εμείς, όμως, θα πρέπει να προσέξουμε τη δική μας ομάδα και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ώστε να πάρουμε μια πολύτιμη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…