Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ίνδαλμα μου ο Διαμαντίδης”

“Ίνδαλμα μου ο Διαμαντίδης”

larentzakis armstend

larentzakis-armstend

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για τη 17η αγωνιστική, και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εστιάζει στην τελευταία φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο νεαρός γκαρντ, μέσω του μπλογκ που διατηρεί στο esake.gr, αποθέωσε τον αρχηγό του “τριφυλλιού” και τόνισε πως αποτέλεσε ίνδαλμα του.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Είναι από τις λίγες φορές που το αγωνιστικό κομμάτι ενός ματς δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία και γι’ αυτό δεν θα ήθελα να αναφερθώ τόσο πολύ σ’ αυτό. Άλλωστε, όταν παίζεις κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, δεν έχεις να αναλύσεις και πάρα πολλά. Στόχος σου είναι να εμφανιστείς ανταγωνιστικός και να πάρεις ό,τι μπορείς. Έτσι, ας μιλήσουμε λίγο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Όπως είναι ήδη γνωστό, αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην αγωνιστική δράση και έτσι είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι και η τελευταία φορά που θα τον αντιμετωπίσω ως αντίπαλο στο παρκέ, εκτός αν συναντηθούμε στα playoffs. Πρόκειται για έναν παίκτη με τον οποίο μεγάλωσα και αποτέλεσε ίνδαλμά μου στα παιδικά μου χρόνια. Ήμουν πολύ τυχερός και ήταν μεγάλη μου τιμή που πατήσαμε στο ίδιο παρκέ, καθώς όσες φορές τον αντιμετώπισα, μάθαινα όλο και περισσότερο μπάσκετ και πιστεύω πως αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για πολλά παιδιά της γενιάς μου.

Βέβαια, ό,τι και να πεις για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είναι λίγο. Αν κάτσουμε τώρα να αναφερθούμε σε όλα όσα έχει πετύχει στην πολύ πλούσια καριέρα του θα μας πάρει… μέρες.

Έμαθα πως το Βενετόκλειο θα είναι γεμάτο κόντρα στον Παναθηναϊκό κάτι που αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως ο κόσμος της Ρόδου αγαπάει το μπάσκετ, ενώ παράλληλα από την πλευρά του θέλει να είναι παρών στην –ίσως- τελευταία παρουσία του τεράστιου αυτού παίκτη στο νησί. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά πάνω απ’ όλα να απολαύσουμε λίγο ακόμη Δημήτρη Διαμαντίδη

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιαννούλης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…