Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Ήμασταν ανταγωνιστικοί”

“Ήμασταν ανταγωνιστικοί”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη ο Χρήστος Σερέλης. Ο τεχνικός του Λαυρίου τόνισε ότι οι παίκτες του κατάφεραν να είναι αναταγωνιστικοί σε αρκετά σημεία, ωστόσο η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ στο τέλος έθεσε ως όριο παραμονής τις 8 νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας ότι οι δυνατότητές μας είναι παραπάνω από αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Σε κάποια διαστήματα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο Άρης έχει παίξει πολλά σημαντικά παιχνίδια, ψυχολογικά ίσως να είχε αδειάσει και από κάποιες μεγάλες νίκες, όπως με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι καλύτερη ομάδα και επειδή το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, η καλύτερη ομάδα κερδίζει.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση σε ένα όμορφο γήπεδο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Θέλω να ευχηθώ στον Άρη να κάνει τη νίκη που πρέπει μέσα στη βδομάδα και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η επιστροφή του στις μεγάλες δυνάμεις είναι γεγονός και του εύχομαι να πάει ακόμα ψηλότερα”.

Για το πόσες νίκες χρειάζονται για την παραμονή: “Γύρω στις οχτώ. Εμείς έχουμε έξι, άσχετα αν φαίνεται ότι έχουμε πέντε. Βλέπετε ότι η Καβάλα κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχασε στο τέλος σήμερα, αλλά πιστεύω ότι στις οχτώ νίκες σώζεσαι”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μιχάλης Περράκης, ο οποίος δήλωσε: “Ξέραμε ότι έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Ο Άρης είναι ίσως η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είχαμε πει κάποια πράγματα για αυτό το ματς, ήμασταν στην αρχή κοντά και στο σκορ και στο παιχνίδι, είχαμε σκεφτεί ότι ο Άρης θα ήταν πιθανώς κουρασμένος. Από κάποιο σημείο και μετά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ο Άρης σαν ποιοτική ομάδα βρήκε λύσεις, μας πίεσε, ο κόουτς έκανε μεγάλο ροτέισον και έτσι πήρε και διαφορά. Συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η παραμονή, ξέρουμε που πρέπει να είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για ότι καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …