Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είχαμε καλές και κακές στιγμές”

“Είχαμε καλές και κακές στιγμές”

Sfairopoulos

SfairopoulosΟ Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Αμαλιάδα και επικράτησε του Κοροίβου με σκορ 65-84. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την εικόνα των γηπεδούχων, τονίζοντας επιπλέον πως ο Ολυμπιακός είχε κάποια άσχημα διαστήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την προσπάθεια που έκανε σήμερα. Είχαν πολλές απουσίες βασικών παικτών και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Εμείς είχαμε καλές στιγμές και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιώσουμε στιγμές που δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και στιγμές που είχαμε κενά διαστήματα. Είχαμε πάρει μια διαφορά ασφαλείας, ο Κόροιβος 1-2 φορές πάλεψε να κατεβάσει τη διαφορά, αλλά εμείς παίξαμε άμυνα σε εκείνα τα σημεία και ανεβάσαμε και πάλι ψηλά τη διαφορά. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.”

Τους παίκτες των “ερυθρολεύκων” εκπροσώπησε ο Τζόνσον Όντομ: “Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μπήκε με πολλή ενέργεια και μας ανάγκασε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια από ό,τι είχαμε στο μυαλό μας, έκαναν καλή δουλειά και μας ανάγκασαν να παίξουμε σκληρά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…