Κεντρική NBA Οι νέοι “Ταύροι” της D-League (pics)

Οι νέοι “Ταύροι” της D-League (pics)

chicago bulls d league team badge11

chicago-bulls-d-league-team-badge1

Ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι οι Σικάγο Μπουλς ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν μία ομάδα στην D-League. Οι “Ταύροι” είχαν ανακοινώσει ότι η νέα αυτή ομάδα, θα πάρει μέρος στην αναπτυξιακή λίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-17) και ότι η έδρα της θα είναι το Sears Center. Πρόκειται για ένα γήπεδο που απέχει μόλις 25 μίλια από το Σικάγο και θα αποτελέσει το “σπίτι” των… νεαρών ταύρων.

Το μόνο που έλειπε ήταν το όνομα και το σήμα. Ωστόσο, αυτό μέχρι σήμερα (24/02). Σε μία όμορφη τελετή, οι 6 φορές Πρωταθλητές ΝΒΑ, ανακοίνωσαν ότι το όνομα της ομάδας θα είναι: Windy City Bulls. Μάλιστα, το σήμα της ομάδας (κεντρική φώτο), περιλαμβάνει τον αγαπημένο “Ταύρο” όλων των φίλων των “κόκκινων”.

Η ονομασία αυτή, επιλέχθηκε αντί των: Great Lakes Bulls και Heartland Bulls, ενώ οι Windy City Bulls, αποτελούν την 13η ομάδα της D-League που ανήκει σε σύλλογο του ΝΒΑ.

Μέσα από αυτήν, οι άνθρωποι της ομάδας του Σικάγο θέλουν να δοκιμάσουν ταλέντα και να αναδείξουν αθλητές οι οποίοι θα μπορέσουν να σταθούν επάξια στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου θα δούμε στο παρκέ τους μικρούς “Ταύρους”.

chicago-bulls-d-league-team-badge2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…