Κεντρική Ασίστ Shadow Η εκδίκηση της κομμώτριας!

Η εκδίκηση της κομμώτριας!

komotria basket

komotria-basket

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή, αλλά αποφεύγουμε να γράψουμε ονόματα, σεβόμενοι τα παιδιά και μόνο. Η αρχή της είναι σε έναν αγώνα πιτσιρικάδων (γεννηθέντων 2006-07). Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του και μάλιστα δίνοντάς τους αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Κάποια έπαιξαν λιγότερο, κάποια περισσότερο, έτσι συμβαίνει πάντα. Μετά το τέλος του αγώνα μια μητέρα, κομμώτρια στο επάγγελμα, ήταν δυσαρεστημένη από τον χρόνο συμμετοχής του γιόκα της. Την… έπεσε στον προπονητή, λέγοντάς του ότι κάνει διακρίσεις και πως έπρεπε να είναι πιο… δίκαιος.

Ο κόουτς προσπάθησε να της εξηγήσει πως έπαιξαν όλα τα παιδιά, πως αυτό που κάνει δεν είναι καλό -πρώτα απ΄ όλα για το παιδί της-, πως όλα θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μάθουν. Η μαμά δεν πείστηκε.

Την επόμενη μέρα, ω του θαύματος, ο προπονητής βρήκε το αυτοκίνητό του γρατζουνισμένο, από τον προφυλακτήρα μέχρι το πορτμπαγκάζ με κλειδί! Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ποιος έκανε αυτήν την ενέργεια, όμως η ιστορία με την… εκδίκηση της κομμώτριας έχει γίνει viral στην περιοχή.

Πάλι καλά να λέτε, γιατί θα μπορούσε αντί για το αυτοκίνητο να δοκιμάσει να τον κουρέψει. Και, πιστέψτε μας, δεν θα ήθελε να ζήσει τέτοια περιπέτεια…

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…