Κεντρική Απόλλων Π. Η ευχαρίστηση και η πικρία

Η ευχαρίστηση και η πικρία

Kostas Mexas

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και έλεγχε τον αγώνα με την Καβάλα, όμως στο τέλος λίγο έλειψε να βρεθεί προ εκπλήξεως, ελέω της αντεπίθεσης των φιλοξενουμένων. Όμως, αντέδρασε ψύχραιμα και πήρε τη νίκη, γεγονός που χαροποίησε τον Κώστα Μέξα. Ο προπονητής των Πατρινών, έκανε έναν μίνι απολογισμό και εξέφρασε την πικρία του για το κακό δεύτερο ημίχρονο.

“Ήταν για εμάς ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία, γιατί με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί στη σειρά των πέντε αγώνων που ήταν πολύ σημαντικοί, κατάφεραν να κερδίσουν τους τέσσερις και ήταν και ανταγωνιστικοί μέσα στη Ρόδο παρά τα προβλήματα που είχαμε. Ακόμα και σήμερα, όταν η Καβάλα πέρασε μπροστά στο σκορ, οι παίκτες μου αντέδρασαν σωστά δείχνοντας χαρακτήρα παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνιση μας ήταν η χειρότερη που έχουμε κάνει” υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

“Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό, ελέγξαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερη διαφορά. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν πραγματικά πολύ κακή. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε καλά και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, για εμάς, οπότε θα πρέπει το επίπεδο της απόδοσης μας να ανέβει οπωσδήποτε. Βέβαια αυτό που μετράει είναι η νίκη, γιατί εάν μετά τον Αρκαδικό λέγαμε ότι θα είχαμε σήμερα οκτώ νίκες τότε θα μας περνούσαν όλοι για τρελούς. Αυτό λοιπόν μετριάζει λίγο την πίκρα μου για την κακή εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο”.

Ο κορυφαίος των Πατρινών, Τόνι Γουντς, επεσήμανε: “Η άμυνα πιστεύω ότι ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη σήμερα. Η πίεση από τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε επάνω στην άμυνα μας απέδωσε καρπους μιας και στα κρίσιμα τελευταία λεπτά μας έδωσε τη νίκη, χωρίς μάλιστα να παίξουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτή την επικράτηση κάναμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή μας. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκτρωμένοι στη δουλειά μας, να κερδίζουμε τα παιχνιδια και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…