Κεντρική Διεθνή Η Μπιλμπάο απέκλεισε την “Μπάρτσα” (vid)

Η Μπιλμπάο απέκλεισε την “Μπάρτσα” (vid)

bilbaobarca

bilbao-barcaΗ Μπιλμπάο του Γιώργου Μπόγρη πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (72-73) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, περιμένοντας -πια- την αντίπαλό της, που θα προκύψει από το παιχνίδι της Βαλένθια με την Γκραν Κανάρια (22:30).

Το ματς ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τους Άντε Τόμιτς και Τζάστιν Ντόλμαν να χάνουν την ευκαιρία στο τέλος, προκειμένου να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Ο πρώτος κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ, εντούτοις, δεν ευστόχησε στη βολή, τρία δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Ο δεύτερος, από την πλευρά του, έκανε λαθεμένη πάσα στην τελευταία επίθεση των Καταλανών. Οι Ρούοφ κι Ερβέλ ηγήθηκαν στον παραγωγικό τομέα για τους Βάσκους, σημειώνοντας 18 και 15 πόντους αντίστοιχα. Θετική, δε, ήταν η συνεισφορά του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος σκόραρε 8 πόντους και “μάζεψε” 3 ριμπάουντ.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ο Μπραντ Όλεσον είχε 14 πόντους, με τον Στράτο Περπέρογλου να προσθέτει 6 πόντους και 3 ριμπάουντ. Ο Αλεξάντερ Βεζένκοβ, τέλος, κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, μετρώντας 2 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Η τελευταία επίθεση του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…