Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Γιαννάκης for president

Γιαννάκης for president

kaffes ilias2

kaffes-ilias2

Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν τον Παναγιώτη στην καρδιά τους και θα ‘θελαν μια μέρα να τον δουν και στη ναυαρχίδα του στόλου της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης“.

Ο Ηλίας Καφφές “έκλεψε την παράσταση” στην κοπή της πίτας του ΣΕΠΚ. Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ όχι μόνο έδωσε το “παρών“, αλλά με τον σύντομο χαιρετισμό του δημιούργησε… αναταραχή.

“Αφού σας ευχηθώ “χρόνια πολλά“, θα μου επιτρέψετε να συγχαρώ τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του γιατί κατάφεραν να κάνουν τον Έλληνα προπονητή καλαθοσφαίρισης, αναλογικά βεβαίως, το πλέον εξαγώγιμο κομμάτι του Ελληνικού Αθλητισμού.

Έλληνες προπονητές συναντάμε απ την Κίνα, τα Ενωμένα Εμιράτα και σ’ όλη βεβαίως την Ευρώπη” είπε και στη συνέχεια έριξε την… έξυπνη βόμβα, περί παρουσίας του Γιαννάκη στη ναυαρχίδα του στόλου, ήτοι στο τιμόνι της ΕΟΚ.

Ο κ. Καφφές δεν σταμάτησε εκεί: “Βλέποντας πολλούς διαιτητές σήμερα εδώ, θα έλεγα να μάθουμε να αγαπάμε την ευθύνη, όπως είπε πολλές δεκαετίες πριν ο Νίκος Καζαντζάκης. Να λέμε ότι μόνοι μας έχουμε χρέος να σώσουμε τον χώρο μας. Αν δεν σωθεί, εμείς φταίμε.

Λυπάμαι πραγματικά για όσα γίνονται σήμερα στη καλαθοσφαίριση. Εμείς στην επαρχία όμως -το έχει πει παλαιότερα ο κ. Παλλάτος– να ξέρετε δεν είμαστε εύκαμπτοι και μεγαλώσαμε έτσι, με κάποιες αρχές, ώστε σήμερα μετά από μια έντιμη διαδρομή ζωής, να μην μπορούμε ούτε να συρθούμε, ούτε να υποκύψουμε εύκολα, ούτε να συμβιβαστούμε, αλλά και ούτε να εκβιαστούμε από κανέναν, όποιος και αν είναι και όσο ψηλά και αν βρίσκεται”.

Όσο μιλούσε ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ επικρατούσε απόλυτη ησυχία και το τέλος του χαιρετισμού του ήταν η απαρχή του πιο θερμού χειροκροτήματος της βραδιάς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…