Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Για τις 21 ψυχές…”

“Για τις 21 ψυχές…”

papapetrou

papapetrou

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εφιστά την προσοχή εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ο “δικέφαλος” βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπενθυμίζει πως ο Ολυμπιακός “ίδρωσε” πολύ για να φύγει με το “διπλό” από την Πυλαία. Παράλληλα, μέσω του μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επεσήμανε πως για το παιχνίδι αυτό υπάρχει επιπλέον κίνητρο και δη η αφιέρωση της νίκης στους αδικοχαμένους “ερυθρόλευκους” οπαδούς της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Ακόμη μια εβδομάδα πέρασε και χαίρομαι που έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και πάλι.

Αυτή η εβδομάδα ήταν καλή για εμάς. Καθώς έπειτα από τρεις αγωνιστικές επιστρέψαμε στις νίκες στην Ευρωλίγκα. Και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε πάρα πολύ. Πλέον είμαστε στο 3-3, ξέρουμε πως ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, οπότε τώρα έχουμε αφήσει πίσω μας το τι έγινε στο ματς με την Χίμκι και κοιτάζουμε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που έδειξε και απέναντι στη Βαλένθια, η οποία παραμένει αήττητη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε αυτή την ομάδα, λέει πολλά για την ποιότητα του και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για μια εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση.

Άλλωστε και στο ματς του πρώτου γύρου δυσκολευτήκαμε απίστευτα πολύ μέχρι να πάρουμε τη νίκη. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχουμε και ένα έξτρα κίνητρο να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Θέλουμε να νικήσουμε ώστε να αφιερώσουμε τη νίκη μας αυτή στις 21 ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα στις 8/2/1981. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν από τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρ…