Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Για την υπέρβαση”

“Για την υπέρβαση”

ethniki ginaikon propoponisi

ethniki-ginaikon-propoponisi

Τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν το “στρατόπεδο” της Εθνικής Γυναικών, η οποία προετοιμάζεται για τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Ρωσία, στα πλαίσια των Προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ του 2017.

Η Άρτεμις Σπανού προπονήθηκε ατομικά, λόγω διαστρέμματος, ενώ εκτός ήταν η Εβίνα Μάλτση καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, χωρίς ωστόσο να αποπνέει ανησυχία η κατάσταση της. Η Στέλλα Καλτσίδου, από την άλλη, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε τακτική και σουτ, το πρωί, και “βιντεοθεραπεία” -μαζί με τακτική- το απόγευμα.

Επιπλέον, η Όλγα Χατζηνικολάου παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, όπου χαρακτήρισε ως “υπέρβαση” ενδεχόμενη νίκη κόντρα στις Ρωσίδες και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες της “γαλανόλευκης“:

“Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχουμε κερδίσει τη Ρωσία σε επίσημο παιχνίδι. Θα είναι σίγουρα υπέρβαση, αλλά η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο. Είναι απρόβλεπτη, όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν. Είμαστε ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, όμως, πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι απίθανο”.

“Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα. Η Ρωσία είναι μια παραδοσιακή δύναμη του γυναικείου μπάσκετ στην Ευρώπη. Έχει κάνει μια ανανέωση, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι, γιατί η Ρωσία είχε πάντα ψηλά κορμιά και πολύ ταλέντο. Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο και θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε το 100% σε όλα. Σε συγκέντρωση, τακτική και να παίξουμε πολύ καλά για να μπορέσουμε να κοντράρουμε την αντίπαλο μας και να την κερδίσουμε. Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως την προηγούμενη φορά που μας βοήθησε πολύ, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτελέσματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…