Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Ουόρικ”

“Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Ουόρικ”

sfairopoulos diloseis

sfairopoulos-diloseis

Η δεύτερος γύρος του Top 16 ξεκινά με δύσκολο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, ενάντια στην Μπαρτσελόνα. Οι “ερυθρόλευκοι” αναχώρησαν για την Καταλανική πρωτεύουσα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στη δυσκολία της αποστολής και την ποιότητα της “Μπάρτσα“. Παράλληλα, ο τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στους Παπανικολάου και Ουόρικ, τονίζοντας ότι ο Αμερικανός ταιριάζει στο στυλ της ομάδας του, γι’ αυτό και επελέγη.

“Σίγουρα κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι δύσκολο καθώς μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο. Έχουμε εφτά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά έχουμε απομονώσει κάθε αναμέτρηση και τώρα κοιτάζουμε μόνο την Μπαρτσελόνα. Ξέρουμε πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, η Μπαρτσελόνα δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που ήθελε στην πρώτη φάση, όπως και εμείς. Παίζει στο γήπεδο της και σίγουρα η πίεση θα είναι επάνω τους.

Από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε πει να κάνουμε, έχουμε μια δύσκολη αποστολή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε όλα θα πάνε καλά” επεσήμανε αρχικά, ενώ για τις προσθήκες των Κώστα Παπανικολάου και Χακίμ Ουόρικ, εξήγησε:

“Ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που ξέρουμε την ποιότητα του, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στο παρελθόν και ξέρουμε ότι θα την βοηθήσει και στο μέλλον, είναι ακόμη ένας ποιοτικός παίκτης στο ήδη ποιοτικό ρόστερ. Σε ό,τι αφορά τον Ουόρικ, είναι και αυτός ένας παίκτης που θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση για εμάς, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Έχει την σωματοδομή και τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει στο στυλ μας και γι’ αυτό τον επιλέξαμε”.

Τέλος, ερωτηθείς για το πως θα αντιδράσουν οι “μπλαουγκράνα” μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας, υποστήριξε ότι: “Θεωρώ πως θα είναι συσπειρωμένοι και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Είναι μια ομάδα μεγάλη που ξέρει πώς να αντιδρά και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…