Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Γεμάτο γήπεδο με τον Αρκαδικό”

“Γεμάτο γήπεδο με τον Αρκαδικό”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-LaurioΤο Λαύριο πανηγύρισε μια εξόχως σημαντική νίκη σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια παραμονής στην Α1. Οι νεοφώτιστοι επιβλήθηκαν 84-73 του Κολοσσού, με τον Χρήστο Σερέλη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Ο κόουτς των γηπεδούχων, δε, ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο τη μεθεπόμενη αγωνιστική, ήτοι απέναντι στον Αρκαδικό (12/03, 17:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Σήμερα ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, θεωρώ ότι τα δύο παιχνίδια που παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα μας βοηθήσανε πάρα πολύ διότι ήμασταν ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό και πολύ καλοί με το Ρέθυμνο.

Είχαμε ρυθμό σήμερα και ήταν καλό αυτό στην αρχή του παιχνιδιού. Ξέφυγε αρκετά το παιχνίδι στο σκορ πήγαμε περίπου 20 πόντους μπροστά και στην ουσία με την άμυνα που έπαιξε ο Κολοσσός το zone press που τελείωνε σε ζώνη εκεί πέρα βιαστήκαμε να εκτελέσουμε χάσαμε κάποια σουτ τα κάναμε γρήγορα και χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην άμυνα και δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό που είναι καλή ομάδα να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Συν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την ομάδα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα έχει το βάρος να παίζει για να παραμείνει στην κατηγορία και στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών υπάρχει πάντα αυτό, οπότε όταν τελειώνει το παιχνίδι και κάτι δεν πάει καλά μπορεί αυτό να σε αγχώσει.

Όμως τέλος καλό όλα καλά, φάνηκε και λίγο η κούραση με τον τρόπο που παίζουμε εμείς πιέζοντας αρκετά και κυνηγώντας σε όλο το γήπεδο, στο τρίτο αυτό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο μας βγήκε και μία κούραση η οποία είναι φυσιολογική.

Τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό νομίζω ότι είναι καλό που έχουμε τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα το χρειαζόμαστε να είχαμε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, για να μην είναι παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσεις και στην συνέχεια την διακοπή για να ξεκουραστούμε και να παίξουμε πιστεύω το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος για εμάς με τον Αρκαδικό εδώ στο Λαύριο.

Με την ευκαιρία να πω πως ο κόσμος όπως μας βοηθάει σε όλα τα παιχνίδια τον περιμένουμε ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν έπρεπε να γεμίσει μία φορά το γήπεδο εδώ θα έπρεπε να ήταν ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να είναι στις 12 Μαρτίου με τον Αρκαδικό, είναι πιο σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος πιστεύω για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις ομάδες που μας καταδιώκουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …