Κεντρική Διεθνή “Φυσικά και έχω άγχος” (vid)

“Φυσικά και έχω άγχος” (vid)

vezenkov barca

vezenkov-barcaΟ Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της Ευρωλίγκα για το πως αντιμετωπίζει την πρόκληση του να παίζει στη Μπαρτσελόνα. Αναφέρθηκε στην οικογένεια του, στις πατρίδες του, αλλά και στο γεγονός ότι είναι αγχωμένος για αυτή την νέα προκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο πατέρας μου. Ήταν το είδωλό μου, μου δίνει συμβουλές σε κάθε παιχνίδι μου. Αυτός και η αδερφή μου με ενέπνευσαν να παίξω μπάσκετ. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν και αυτός είναι περήφανος για μένα. Ήταν ένας θρύλος στη Βουλγαρία και η αδερφή μου παίζει την τελευταία δεκαετία στην Κύπρο. Γεννηθήκαμε στην Κύπρο οπότε μαζί με τη Βουλγαρία είναι οι πατρίδες μας, όπως και η Ελλάδα.

Δεν είμαστε ίδιοι παίκτες γιατί αυτός επεδίωκε περισσότερο την επαφή μέσα στο “ζωγραφιστό” ενώ εμένα μου αρέσει να παίζω περισσότερο στην περιφέρεια και έξω από τη ρακέτα.”

Για την πορεία μέχρι τον Άρη: “Πήγα στην Ελλάδα, ήθελα να πάω σε μια χώρα που ασχολείται περισσότερο με το μπάσκετ από την Κύπρο. Στα 15 μου χτύπησα την πόρτα του Άρη αλλά δεν με ήξεραν οπότε δεν με πήραν. Προσπάθησα να γραφτώ σε σχολή και λίγο πριν υπογράψω με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του Άρη και μου είπε ότι με θέλουν και φυσικά δεν μπορούσα να πω όχι…”

Για την πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα: “Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου οργανισμού όσο η Μπαρτσελόνα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Φυσικά και έχω πολύ άγχος γιατί είμαι “πρωτάρης” και όλοι μου η οικογένεια είναι πολύ περήφανη!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…