Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Φανήκαμε αδύναμοι”

“Φανήκαμε αδύναμοι”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOKΟ ΠΑΟΚ γυρίζει από την Ρόδο με κάτω το κεφάλι, καθώς η ομάδα υπέστη σκληρή ήττα (74-56) από τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές, λέγοντας μάλιστα πως η ομάδα του δεν ήταν αρκετά δυνατή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και στον κόουτς. Είναι πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Εμείς φανήκαμε για ακόμη μία φορά αδύναμοι να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσει του ματς. Πιστεύω ότι ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις μας και δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Δεν είναι μόνο το μυαλό ή τα πόδια ή οι πολλοί αγώνες. Ίσως η αρνητική ψυχολογία από τις συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα σήμερα ήταν κάκιστη και δεν είχε ψυχολογία.”

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Γιώργος Δέδας: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί κυριάρχησε από το πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς κάναμε τα αντίθετα απ’ όσα είχαμε πει στην προετοιμασία του ματς. Αφήσαμε τον Κολοσσό να νιώσει άνετα στην έδρα του, ενώ εμείς μπήκαμε χαλαροί και νωθροί τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Αυτά τα περί απουσιών ν είναι δικαιολογίες. Το να είσαι έτοιμος πνευματικά δεν έχει σχέση με απουσίες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί έχουμε χάσει αυτό το πνεύμα της μαχητικότητας, που είχαμε στο παρελθόν. Έχουμε χάσει έτσι και σ’ άλλα ματς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …