Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εξετάζει Γκριν

Εξετάζει Γκριν

green

green

Η ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, με τον Σλοβένο προπονητή να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Τορίν Γκριν, μετά και το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Χάμοντς.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει φορέσει και στο παρελθόν (2009-10) τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ αγωνίζεται τώρα στην ιταλική Αβελίνο.  Να σημειωθεί πως είναι κάτοχος γεωργιανού διαβατηρίου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός.

Ο Γκριν είναι πολύ καλός σκόρερ, με τους φίλους της ΑΕΚ να έχουν καλές αναμνήσεις από τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος είχε μετρήσει μέσο όρο 15,25 πόντους και 3,5 ασίστ στα 24 παιχνίδια που είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2009-10.

Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Φλόριντα, με το οποίο αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής στο NCAA, ενώ το 2007 είχε επιλεχθεί στο Νο 52 του ντραφτ από τους Μπλέιζερς, χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι αξιόλογο στο ΝΒΑ, παρότι φόρεσε ακόμα τη φανέλα των Νάγκετς και των Νικς.

Ο Γκριν, πάντως, έχει μεγάλη καριέρα στην Ευρωπή, καθώς εκτός από την ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στις Σαραγόσα, Γκραν Κανάρια, Τόφας, Λιμόζ, Σίγκμα ΜπαρτσελόναΒιλερμπάν και Αβελίνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…