Κεντρική Basket League Άρης “Έτσι είναι η ζωή…”

“Έτσι είναι η ζωή…”

mourtos

mourtos

Μπορεί ο Άρης να επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Τόσο ο κόουτς Πρίφτης, όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, δεν έκρυψαν την πικρία τους, στις δηλώσεις τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι είχαμε αποκλειστεί, αλλά ήταν με σημασία για μας, για την υπερηφάνεια μας, επειδή όλοι ξέρετε πόσο άσχημα χάσαμε από την Αρμάνι στο Μιλάνο. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που ξυπνούν οι αναμνήσεις του παρελθόντος.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ανοικτό παιχνίδι, με χαλαρές άμυνες. Είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και αυτό κάναμε. Φαίνεται αυτό από τους 12 και 9 πόντους που έβαλε η Αρμάνι στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, αν και αποκλειστήκαμε, με νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου”.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πικρία, απάντησε: “Υπάρχει πικρία, κάναμε κάποια λάθη σε τελευταία λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι είναι η ζωή, συνεχίζουμε… Αντικειμενικά ο στόχος ήταν να περάσουμε στον πρώτο γύρο, οριακά δεν περάσαμε. Πάντα υπάρχει ο εγωισμός. Δεν μπορώ να πω ότι είναι γεμάτη η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…