Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έτοιμος κι ανυπόμονος ο Ουίλιαμς

Έτοιμος κι ανυπόμονος ο Ουίλιαμς

eliot williams panathinaikos

eliot-williams-panathinaikos-afixi1

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Έλιοτ Ουίλιαμς, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο μετά τις 16:00 και δήλωσε πανέτοιμος να προσφέρει στη νέα του ομάδα.

“Υπάρχει μια μεγάλη παράδοση εδώ, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ξέρω πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως τον Καλάθη και τον Κούζμιτς. Με τον Νικ παίξαμε αντίπαλοι στο NBA. Με τον Κούζμιτς πήραμε πρωτάθλημα στο NBDL. Θέλω να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε” τόνισε αρχικά για να προσθέσει πως:

“Πάντα θέλω να βοηθάω να ελέγχουμε το παιχνίδι. Θα δώσω αθλητικά στοιχεία και σκορ. Αυτά έκανα στο ΝΒΑ και στο NBDL ως ένας ψηλός γκαρντ. Αυτά τα στοιχεία είναι που θέλω να φέρω. Θα πρέπει να προσαρμοστώ εδώ. Το παιχνίδι στο ΝΒΑ και στο NΒDL είναι πιο γρήγορο, όμως και εδώ υπάρχει υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα”.

Αναφορικά με τους υψηλούς στόχους του “τριφυλλιού” και την πίεση για θετικά αποτελέσματα, εξήγησε ότι: “Στο κολέγιο έπαιξα στο Ντιουκ και το Μέμφις. Κάθε παιχνίδι μετράει και στο κολέγιο και στο NBDL. Καταλαβαίνω πως κάθε παιχνίδι μετράει και εδώ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να βοηθήσω να νικήσουμε.”

Κλείνοντας, επεσήμανε: “Νιώθω πως είμαι στο 100% πια. Είχα πολλούς τραυματισμούς. Αλλά ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα. Ξέρω πως είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να δω τη ζωή εδώ. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, να δω την ευρωπαϊκή κουλτούρα και αντίστοιχα πράγματα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Κούζμιτς ή κάποιον άλλον, μόνο με τους προπονητές και ανθρώπους από τη διοίκηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…