Κεντρική Διεθνή “Ενθουσιασμένος που θα παίξω Ευρωλίγκα”

“Ενθουσιασμένος που θα παίξω Ευρωλίγκα”

Hakim Warrick

Hakim Warrick

Στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην ομάδας του, Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Χακίμ Ουόρικ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του δόθηκε να παίξει στην Ευρωλίγκα.

“Θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν, αλλά στην Τουρκία έπαιξα αντίπαλος με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι“, δήλωσε αρχικά ο Χακίμ Ουόρικ στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην ομάδας του και πρόσθεσε: “Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα. Το καλό είναι ότι φεύγω από ένα μέρος με καταπληκτικό καιρό και πηγαίνω σε ένα με επίσης καταπληκτικό καιρό”.

Για την εμπειρία του στην αυστραλιανή λίγκα, είπε: “Ήταν ωραία. Απόλαυσα τον χρόνο που πέρασα εδώ. Είναι μία από τις καλύτερες λίγκες εκτός του NBA. Υπάρχει ανταγωνισμός και το επίπεδο βελτιώνεται συνεχώς. Ήταν εύκολο να προσαρμοστώ στην ομάδα μου. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα. Ήταν η πρώτη μου χρονιά εδώ, αλλά οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Ήταν πολύ φιλικοί. Με έκαναν να νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου. Ήταν σαν είμαι εδώ για χρόνια παρόλο που βρισκόμουν εδώ μόλις λίγους μήνες. Ήταν εύκολο να προσαρμοστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…