Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ένας “κυνηγός” για τον Παναθηναϊκό

Ένας “κυνηγός” για τον Παναθηναϊκό

hunter

hunter

Μετά τον Χέινς και τον Ουίλιαμς, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφική του αντεπίθεση με την απόκτηση ενός αθλητικού σέντερ, ο οποίος θα πλαισιώσει ιδανικά τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και τον Γιώργο Παπαγιάννη στη ρακέτα της ομάδας.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες σαρώνουν την αγορά, προκειμένου να κάνουν την ιδανική επιλογή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο παίκτης θα προέρχεται από το NBDL, μιας και στην ευρωπαϊκή αγορά δεν υπάρχουν εύκολες υποθέσεις ψηλών, καθώς όλοι δεσμεύονται με συμβόλαια και οι ομάδες τους αξιώνουν πολλά χρήματα για να τους αποδεσμεύσουν μεσούσης της σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι ο Βινς Χάντερ. Πρόκειται για έναν 22χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνίζεται στο NBDL με τη φανέλα των Ρινο Μπίγκχορνς.

Ο Χάντερ διατέρει όλα τα χαρακτηριστικά παίκτη που θέλει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τα στατιστικά του στην αναπτυξιακή λίγκα να είναι κάτι παραπάνω από καλά. Μετράει μέσο όρο 21,8 πόντους και 11,1 ριμπάουντ, ενώ σε 33 παιχνίδια έχει κάνει 21 double-double.

Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος καλείται τις επόμενες ώρες να πάρει την τελική του απόφαση για τον παίκτη που θα ενισχύσει τη ρακέτα του.

Προς το παρόν, δείτε τον Χάντερ εν δράσει:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…