Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ελλάδα – Ρωσία 66-67

Ελλάδα – Ρωσία 66-67

Kaltsidou Ethiniki Ginaikon Russia

ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Αδίκησαν τους εαυτούς τους…
Η δεύτερη επίσκεψη στη Χαλκίδα, δεν αποδείχτηκε γούρικη για την Εθνική ομάδα των Γυναικών. Η “γαλανόλευκη” παρά το γεγονός ότι κρατούσε τα σκήπτρα του αγώνα σχεδόν καθ’όλη τη διάρκεια του, εντούτοις κατάφερε να ηττηθεί με 67-66 από τη Ρωσία.

Βρέθηκαν αγκαλιά με τη νίκη. Όμως η λανθασμένη αντίδραση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελευταία επίθεση της Ρωσίας, έδωσε την ευκαιρία στην Οσίποβα να πάει στη γραμμή της φιλανθρωπίας και με 1/2 βολές να δώσει το ροζ φύλλο στην “αρκούδα”.

Ωστόσο η Εθνική μας ομάδα είχε αρχίσει να πέφτει σε… “λήθαργο” από τα μέσα της τελευταίας περιόδου. Το γεγονός ότι στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης το επιμέρους σκορ ήταν 11-2 (από 64-56 έγινε 66-67) για την Ρωσία, δείχνει πραγματικά το πως έχασε μια καθαρά δικιά της νίκη.

Πολλοί, μέχρι και πριν την έναρξη του αγώνα, έκαναν λόγο για το ότι η Εθνική μας έπρεπε να κάνει υπέρβαση για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ρωσίας. Παρ’ όλα αυτά για 35 λεπτά η “γαλανόλευκη κοίταξε στα μάτια τις “αρκούδες”, με το τέλος του αγώνα όμως να μην έχει την κατάληξη που ήθελε.

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 32-31, 53-51, 66-67.
ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Σταυρίδου, Δημητράκου 18, Χατζηνικολάου 7, Χαλιβέρα, Μάλτση 22, Παπαμιχαήλ 4, Λύμουρα, Σωτηρίου 4, Κοσμά, Σπανού 9, Σπυριδοπούλου, Καλτσίδου 2.
ΡΩΣΙΑ: Λεβτσένκο 2, Μπελιάκοβα 15, Βίντμερ 12(10 ριμπ), Μπεγκλόβα 2, Βιερού, Οσίποβα 15, Σαράποβα, Μάργκα, Βαντέεβα 13, Κολοσόφσκαγια 3, Χερεπάροβα 3, Μούσινα 2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…