Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ελέγξαμε το παιχνίδι”

“Ελέγξαμε το παιχνίδι”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Αρκαδικού με 68-66 και σημείωσε την ένατη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του “ΔικεφάλουΣούλης Μαρκόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε, πως θέλαν πολύ τη νίκη, ενώ παράλληλα συνεχάρη τόσο τους παίκτες του, όσο και τον Γιάννη Καστρίτη για την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κράτησαν την συγκέντρωση τους για 40 λεπτά. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Παίξαμε σε μια έδρα, η οποία τον τελευταίο χρόνο, είναι πολύ δυνατή. Καταφέραμε και κρατήσαμε το προβάδισμα μας στο μεγαλύτερο διάστημα. Χτίσαμε μια διαφορά 8 πόντων, αλλά κάναμε λάθη στην τακτική μας στην άμυνα.

Καταφέραμε στο τέλος και προηγήθηκαμε για ένα καλάθι. Στο τέλος έπαιξε ρόλο και η κούραση. Το ματς φαινόταν ότι θα κρινόταν, όπως και έγινε. Κάθε ομάδα, θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε την εμπειρία, ελέγξαμε το ματς και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κ. Καστρίτη“.
Από πλευράς παικτών, ο Απόλλωνας Τσόχλας, ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το ήθελαν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Εμείς το θέλαμε όπως και ο Αρκαδικός, αλλά ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Ο Αρκαδικός είναι καλή και βελτιωμένη ομάδα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…