Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έλεγχος ρυθμού και ριμπάουντ”

“Έλεγχος ρυθμού και ριμπάουντ”

skourtopoulos rethimno

skourtopoulos-rethimno

Μετά το δύσκολο “διπλό” στην Πυλαία, το Ρέθυμνο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Λαύριο, αποσκοπώντας στη διεύρυνση του θετικού σερί που θα τον θέσει εντός οκτάδας. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επεσήμανε την ποιότητα των φιλοξενουμένων και ανέλυσε τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του:

“Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει να έχει ανακάμψει αλλά παρ’ όλα αυτά όλα τα ματς στην έδρα μας είναι σημαντικά και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το Λαύριο είναι μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία είναι πιο οργανωμένη και ενισχυμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε δυνατοί στα ριμπάουντ και να μοιράσουμε τις επιθέσεις, όπως κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

O Ράιαν Χάροου, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Θεωρώ πως κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι σημαντικό για την ομάδα μου έως το τέλος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο αγώνας κόντρα στο Λαύριο είναι μία ευκαιρία για να διευρύνουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και το ομαδικό παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα έρθουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…