Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εγώ θα δώσω τη λύση”

“Εγώ θα δώσω τη λύση”

Giannis Sfairopoulos Real Madrid Olympiacos

Giannis-Sfairopoulos-Real-Madrid-OlympiacosΟ Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Καβάλα (115-61) και πλέον στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα (04/03, 21:45).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Στιβ Γιατζόγλου, ανέλαβε την ευθύνη για την προβληματική εικόνα της ομάδα του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο 48χρονος Μακεδόνας τεχνικός, δε, υπογράμμισε πως αυτός θα δώσει τη λύση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Να υποβάλλω τον σεβασμό μου στον Στιβ Γιατζόγλου, μία μεγάλη μορφή του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του Ολυμπιακού. Είναι τεράστια προσωπικότητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μεγάλη προσφορά του. Ήταν ένα ματς που θέλαμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, τα λάθη μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο, σεβόμενοι μία ομάδα που μετά την αλλαγή των ξένων παίζει διαφορετικά και καλύτερα. Ακόμη και τα ματς που έχασε, τα έχασε δύσκολα.

Κάποιοι παίκτες βρήκαν αγωνιστικό ρυθμό, έπαιξαν εξαιρετικά και για εμάς αυτό είναι το σημαντικό. Βλέπουμε πλέον το ματς με τη Λαμποράλ. Έχουμε μπροστά μας έξι ματς, στα οποία έχουμε 4 εντός έδρας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα. Είναι στο χέρι μας να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλά. Θα δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια”.

Για το γεγονός πως πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού σούταραν αρκετά: “Προσπαθήσαμε να δώσουμε και σουτ και προσπάθειες σε παίκτες που πιστεύουμε. Προσπαθήσαμε, πέρα από τον Σπανούλη που είναι ο ηγέτης μας, πέρα της εμπειρίας των Πρίντεζη, Χάντερ και Μάντζαρη, θέλαμε και τους υπόλοιπους να βγουν μπροστά και να δείξουν τις δυνατότητες τους. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου”.

Για την εικόνα των “ερυθρολεύκων”: “Κάποια παιχνίδια δεν παίζουμε καλά και αυτό είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη. Εγώ ευθύνομαι, εγώ θα δώσω τη λύση στην ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε και στο υλικό μας. Ευχαριστώ τους προέδρους για τη μία ακόμη κίνηση τους. Έχουμε ενισχυθεί και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε εμπειρία και ποιότητα. Θέλουμε από τον κόσμο να έρθει στο ΣΕΦ και να μας στηρίξει”.

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: “Ο Ολυμπιακός έχει πολλά νέα παιδιά και χρησιμοποιεί αρκετούς από αυτούς. Κάποιοι ξεχνούν πως οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Μιλουτίνοβ είναι 21. Οι παίκτες πρέπει να ακούν, να δουλεύουν και να περιμένουν καρτερικά την ευκαιρία τους. Αυτό έκανε και ο Μουράτος. Όλοι οι νέοι παίκτες θα πρέπει να παρουσιάζονται ταπεινοί. Πρέπει να δουλεύουν και να έχουν το μυαλό τους μέσα στο κεφάλι τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…