Κεντρική Basket League Άρης “Ευτυχώς που κερδίσαμε”

“Ευτυχώς που κερδίσαμε”

priftis Aris

priftis-ArisΟ Άρης επικράτησε της Καβάλας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με σκορ 71-77, και στο τέλος της βραδιάς ο κόουτς Πρίφτης ένοιωθε ευγνώμον για την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την βράβευση του: “Θέλω να ευχαριστήσω την Καβάλα για την βράβευση, μια ομάδα και μια πόλη που αγαπώ πολύ. Οφείλω πολλά στην ομάδα και τον πρόεδρό της, τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε ο, τι έχω καταφέρει τα τελευταία 6 χρόνια. Θέλω να τον ευχαριστήσω, αλλά και την πόλη που είναι μια μεγάλη αγκαλιά.”

“Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, στο δεύτερο μέρος ήμασταν προβληματικοί στην επίθεση. Συγχαρητήρια στον κόουτς Γιατζόγλου, γιατί με αρκετές ελλείψεις και προβλήματα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της Καβάλας αναγκαστικά την βάζει σε άλλο στιλ παιχνιδιού, με αλλαγές στην άμυνα και μακρινό σουτ και κάθετη κίνηση των παικτών της, που είναι δύσκολο να τους μαρκάρεις. Είναι ιδιαίτερος ο τρόπος που παίζει. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…