Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Εύκολο ματς με Παναθηναϊκό”

“Εύκολο ματς με Παναθηναϊκό”

barlos lavrio

barlos-lavrio

Το Λαύριο κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην Α1, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής ενάντια στον Κολοσσό, και το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι… εύκολο, σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρλο. Μέσω του νέου του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο πολύπειρος φόργουορντ υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας του είναι να φανεί όσο το δυνατόν ανταγωνιστική μπορεί, κάνοντας μια δυνατή προετοιμασία για τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Την προηγούμενη εβδομάδα η νίκη μας επί του Κολοσσού, σε έναν αγώνα κάτι περισσότερο από… τελικό για εμάς, μας έδωσε το δικαίωμα να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας και να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα έχει δείξει τρομερή συνέπεια, πείσμα, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση στα κρίσιμα παιχνίδια και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο όπλο μας στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Όσο είμαστε αυτοί που πρέπει σε τέτοιους αγώνες και, επίσης, όσο δουλεύουμε σκληρά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς, οι πιθανότητες μας να πετύχουμε το στόχο μας θα αυξάνονται.

Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι… εύκολο για μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και μάλιστα μετά τις προσθήκες που έκανε απέκτησε τρομερή ενέργεια και αθλητικότητα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα μας, ήταν… παράσημο για μας το γεγονός ότι κοντράραμε για μεγάλο διάστημα τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα ώστε να προετοιμαστούμε για τη μεγάλη μάχη με τον Αρκαδικό που ακολουθεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε τα καλά μας στοιχεία για μια ακόμη φορά και θα ανταποκριθούμε των απαιτήσεων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …