Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έφυγε” ο Δημήτρης Δουράτσος

“Έφυγε” ο Δημήτρης Δουράτσος

olympiacos dimitris mouratsos

olympiacos-dimitris-mouratsos

Πένθιμη είναι η σημερινή (05/02) μέρα για το ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος αθλητής και γιατρός των “ερυθρολεύκων”, Δημήτρης Δουράτσος, έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ήταν μέλος της χρυσής ομάδας των Πειραιωτών που κατέκτησε το Πρωτάθλημα το 1960 και αγωνίστηκε στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, κόντρα στη Γαλατασαράι. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία όπως αναφέρεται, το όνομα του Δημήτρη Δουράτσου θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Δημήτρης Δουράτσος, μέλος της χρυσής ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1960 και έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 83 ετών.

Ο γιατρός παθολόγος και παλαίμαχος αθλητής του Θρύλου θα κάνει πλέον παρέα με τους αείμνηστους Γιάννη Σπανουδάκη και Γιάννη Μεϊμάρη με τους οποίους υπήρξαν συμπαίκτες φορώντας τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός ακόμα Θρύλου του Θρύλου μας που έφυγε από κοντά μας, το όνομα του οποίου όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις χρυσές σελίδα του βιβλίου της ιστορίας του Ολυμπιακού μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…