Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Ράπτου

Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Ράπτου

ktisifon

ktisifonΟ Πρόεδρος του Κτησιφώντα, Παναγιώτης Ράπτους, έφυγε από την ζωή χθες Κυριακή (21/2), βυθίζοντας στο πένθος την ολόκληρη την Παιανία.

Τόσο η ΕΣΚΑ, όσο και η ομάδα του Κτησιφώντα εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χαμό του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ: “Ένας ακόμη άνθρωπος που προσέφερε πολλά (και) στον χώρο του μπάσκετ, ο Παναγιώτης Ράπτου, “ταξίδεψε” για κάπου άλλου, δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και η ΕΣΚΑ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος στο σωματείο του Κτησιφώντα Παιανίας, αφήνοντας σπουδαίο έργο πίσω του. Καλή δύναμη και κουράγιο μόνο, σε τέτοιες στιγμές, μπορεί κάποιος να πει…”

Η ανακοίνωση του Κτησιφώντα: “Με βαθύτατη οδύνη σάς ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του συλλόγου μας και πολυαγαπημένος φίλος, Παναγιώτης Ράπτου. Η κοινωνία της Παιανίας θα είναι πλέον φτωχότερη, γιατί έχει χάσει έναν συμπολίτη που -εδώ και χρόνια- με αστείρευτη αγάπη και πάθος προσέφερε στον τομέα του αθλητισμού της πόλης μας, σημαντικό έργο.

Ένα από τα επιτεύγματά του, εκτός από την προπονητική του δράση, ήταν η δυνατότητα επικοινωνίας με τα παιδιά και τους γονείς, όπως και η διαμόρφωση αξιών και χαρακτήρων. Οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι αθλητές του συλλόγου θα τον θυμούνται πάντα για τον ηθικό, ήπιο και συνεργάσιμο χαρακτήρα του και την αδιάκοπη προσπάθειά του, να δημιουργεί και να υλοποιεί νέες ιδέες. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και πενθούμε και εμείς μαζί τους. Τιμούμε τον πρόεδρό μας και θα συνεχίσουμε το έργο του. Το Δ.Σ. του ΑΣΠ Κτησιφών ανακοινώνει ότι λόγω του πένθους τη Δευτέρα (22/02/2016) δεν θα πραγματοποιηθεί καμιά αθλητική δραστηριότητα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…