Κεντρική Basket League Άρης “Έχει αλλάξει η Καβάλα”

“Έχει αλλάξει η Καβάλα”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (20/02, 17:00) την Καβάλα εκτός έδρας και ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, τόνισε ότι η Καβάλα έχει αλλάξει χάρη στους τέσσσερις ξένους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σημείακλειδιά της αναμέτρησης που θα φέρουν το πολυπόθητο “διπλό”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μας περιμένει μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο αντίπαλός μας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, έχοντας τέσσερις νέους ξένους παίκτες σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, στο “Nick Galis Hall”. Η εικόνα της Καβάλας το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή, εντός κι εκτός έδρας, και ειδικά στην Καλαμίτσα είναι πολύ επικίνδυνη για κάθε ομάδα.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να έχουμε ενέργεια και ένταση στην άμυνα και να εμφανιστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάναμε στους πρόσφατους αγώνες μας. Τα ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…