Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ”

“Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ”

DAVIES

DAVIESΟ Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται αύριο στις 4:15μ.μ. τον ΠΑΟΚ στην Ρόδο. Οι Ροδίτες θα επιχειρήσουν να πάρουν την νίκη από τον “πληγωμένο” ΠΑΟΚ, όμως ο Ουίλ Ντέιβις επισήμανε πως το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον ΠΑΟΚ και το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Θα πρέπει παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Άρα, σε αυτό το ματς θα πρέπει να δείξουμε το δυνατό χαρακτήρα της ομάδας μας. Θέλουμε και σε αυτό το παιχνίδι τον κόσμο στο πλευρό μας, να έρθει και να μας στηρίξει. Πάντα μας δίνει περισσότερη ενέργεια όταν αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας και μάλιστα μας βοηθά πολύ η φασαρία που κάνει.”

Την ίδια στιγμή η ΚΑΕ Κολοσσός ενημέρωσε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης: “Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά πέντε ώρες πριν από το τζάμπολ, δηλαδή από τις 11.00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών η τιμή είναι 5 ευρώ, είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…