Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Δύο αγωνιστικές για το “Όραμα Ελπίδας”

Δύο αγωνιστικές για το “Όραμα Ελπίδας”

kalathia agapis

kalathia agapisΟ ΕΣΑΚΕ συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις του και αφιερώνει την 19η και την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος στην ενίσχυση της οργάνωσης “Όραμα Ελπίδας”. Μέλη του συλλόγου θα δώσουν το παρόν σε γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τόσο σε αυτή, όσο και στην επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η 19η και η 20η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι αφιερωμένες στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΕΣΑΚΕ “Καλάθια Αγάπης” στην προσπάθεια του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” να δώσει ελπίδα και ζωή στα παιδιά.

Σε τρία γήπεδα της Basket League θα βρίσκονται σήμερα Τετάρτη (17/2) και αύριο Πέμπτη (18/2) μέλη του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” προκειμένου να υποδεχθούν και να εγγράψουν νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών. Τα γήπεδα στα οποία θα βρίσκονται μέλη του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” είναι σήμερα το Βενετόκλειο (16:15 Κολοσσός H Hotels – ΠΑΟΚ) και αύριο το ΣΕΦ (17:00 Ολυμπιακός – Τρίκαλα Bc Aries) και το ΟΑΚΑ (19:00 Παναθηναϊκός – Αρκαδικός).

Ο ΕΣΑΚΕ καλεί τους φιλάθλους να “αγκαλιάσουν” την προσπάθεια του “Συλλόγου Όραμα Ελπίδας” και να σκεφτούν ότι η ελπίδα ενός παιδιού μπορεί να είναι μόνο εκείνοι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Το Μαρούσι στο 3ο του 2/2 με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη

To 2/2  με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη έκανε το Μαρούσι. Στις 6 Ιανουαρίου πέρασε από …