Κεντρική NBA “Δεν ξέρω αν μπορούμε να τους σταματήσουμε”
NBA

“Δεν ξέρω αν μπορούμε να τους σταματήσουμε”

ginobili parker leonard spurs

ginobili-parker-leonard-spursΟι Ουόριορς βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και οι Σπερς, που αποδίδουν εξαιρετικά φέτος, δεν ήταν σε θέση να τους σταματήσουν. Επιπλέον, ο Μανού Τζινόμπιλι τόνισε πως ίσως δεν μπορεί να νικήσει η ομάδα του τους “πολεμιστές”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ξέρω ότι όλοι μιλάνε για το πόσο σπουδαίοι είναι στο Γκόλντεν Στέιτ και το ανακαλύψαμε κι εμείς με τον σκληρό τρόπο. Ο κόσμος αναρωτιέται τι χρειάζεται για να τους σταματήσουμε και πραγματικά δεν μοιάζει πιθανό (σ.σ. να τους σταματήσουμε). Προφανώς θα πρέπει ο Κάρι να μη βρεθεί σε καλή βραδιά. Αλλά και η υπόλοιπη ομάδα θα πρέπει να μη βρεθούν σε καλή βραδιά επίσης, γιατί με εμάς και σε άλλα παιχνίδια έπαιξαν πολύ καλά.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος για να τους νικήσεις, αλλά, προς το παρόν, δεν με ενδιαφέρει. Θα με ενδιαφέρει τον Μάιο και τον Ιούνιο. Το να τους κερδίσεις τώρα μετράει ως μία απλή νίκη, τίποτα περισσότερα. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, παίζοντας φανταστικό μπάσκετ και δείχνουν τρομερή αυτοπεποίθηση και ομαδικό πνεύμα. Αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να τους νικήσουμε όταν τα παιχνίδια δεν θα έχουν αύριο.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…