Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Δεν παραδίδουμε τα όπλα”

“Δεν παραδίδουμε τα όπλα”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλωνας Πάτρας επιζητά την επιστροφή στις νίκες, υποδεχόμενος την Κηφισιά, ώστε να παραμείνει σε τροχιά πέι οφ. Ο Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του νέου του μπλογκ στο esake.gr, ανέλυσε τα στοιχεία που θα φέρουν το ροζ φύλλο στους Πατρινούς και υπογράμμισε πως με τη βοήθεια του κόσμου, η ομάδα του θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και για εμάς θα κλείσει με ένα καθοριστικό παιχνίδι, μέσα στην έδρα μας, με αντίπαλο την ομάδα της Κηφισιάς. Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη Δευτέρα δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε κόντρα στον Αρκαδικό, δώσαμε δικαίωμα και γνωρίσαμε μια ήττα που ελπίζω να μην μας κοστίσει στη συνέχεια. Όσες φορές και να δούμε και να αναλύσουμε το παιχνίδι θα καταλήξουμε στο ότι βρεθήκαμε όλοι σε πολύ άσχημη ημέρα και πιστεύω ότι στην ομάδα μας δεν αξίζουν τέτοιες εμφανίσεις.

Άλλωστε για να φτάσουμε μέχρι εδώ έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και πλέον μας μένουν λίγα βήματα ακόμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Ότι έγινε, έγινε λοιπόν στην Τρίπολη και δεν θα πρέπει να μένουμε πίσω. Μέσα από τα λάθη μας καλούμαστε να διορθωθούμε και να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο προσεχής αντίπαλος μας βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να μας πτοεί σε κανένα σημείο. Ο “νόμος” της Περιβόλας είναι γνωστός σε όλες της ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και αυτόν θα πρέπει να επιβάλλουμε και αύριο στο παιχνίδι με την ομάδα της Κηφισιάς. Η άμυνα, οι σωστές επιλογές στην επίθεση και η ενέργεια που θα πάρουμε από τον κόσμο μας είναι τρία από τα σημαντικά στοιχεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο και εμείς καλούμαστε να το δείξουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο. Πριν από έναν γύρο ακριβώς ξεκίνησε η αντεπίθεση για την ομάδα μας καθώς με τη νίκη μας μέσα στο Ζηρίνειο βάλαμε μπροστά τις μηχανές και καταφέραμε να καλύψουμε το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Τότε, μια ημέρα πριν από εκείνο το παιχνίδι είχα πει μέσα από το blog ότι δίνουμε όρκο τιμής για νίκη. Το ίδιο λοιπόν θα επαναλάβω και σήμερα. Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για την πορεία της ομάδας μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος και εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα καταθέσουμε τα όπλα. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για αυτό. Ελπίζουμε ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να μας στηρίξει δίνοντας παλμό και δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα και εμείς να τους αποζημιώσουμε ανάλογα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…