Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Χάσαμε την ευκαιρία”

“Χάσαμε την ευκαιρία”

Kostas Keramidas

Kostas KeramidasΗ Εθνική Γυναικών έφτασε κοντά σε μία πολύ μεγάλη νίκη, όμως τελικά ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας με σκορ 66-67. Ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστας Κεραμιδάς, δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού πως η ομάδα μας έχασε μία μεγάλη ευκαιρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια ιστορική νίκη. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Η Ρωσία είναι ομάδα με μεγάλα ύψη, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη δύναμή της στη ρακέτα, αλλά ταυτόχρονα μόλις προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι αυτό δεχθήκαμε τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ζώνη που είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα, είχε θετικά αποτελέσματα, αλλά κολλήσαμε στα τελευταία λεπτά. Δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε επιθετικά. Αυτό που έχω να πω είναι πως κρατάμε τα θετικά. Δεν “κλαίμε”. Αντίθετα είμαστε σε υψηλό σημείο κι αν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια έχουμε πιθανότητες για πρόκριση.”

Η Πελαγία Παπαμιχαήλ εκπροσώπησε την πλευρά των αθλητριών μας: “Πιστεύω πως παίξαμε στα ίσια μια ομάδα που έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μπήκαμε δυνατά καταφέραμε και προχωρήσαμε δυνατά, για να φτάσουμε στο +10. Δυστυχώς, καταλήξαμε να χάσουμε με έναν πόντο. Στενοχωρηθήκαμε πολύ, αλλά υπάρχει συνέχεια. Δεν πρέπει να απογοητευούμε, υπάρχει συνέχεια και πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…