Κεντρική Διεθνή “Χαρούμενοι για τη νίκη”

“Χαρούμενοι για τη νίκη”

pasqual oaka

pasqual-oakaΗ Μπαρτσελόνα επέδωσε ολοκληρωτικό μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό και ο κόουτς Πασκουάλ δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος από τα όσα είδε από τους παίκτες του. Την χαρά του εξέφρασε και μέσω της συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσει του:

“Είμαστε χαρούμενοι από τη νίκη κι από όσα αυτή σημαίνει, λόγω του ότι έχουμε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν φανταστατικοί και μας υποστήριζαν συνεχώς. Η ατμόσφαιρα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” ήταν πολύ καλή αντάξιας του επιπέδου του Top 16.

Ανταποκριθήκαμε καλά παρά το νευρικό ξεκίνημα. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα, αλλά γίναμε πιο σκληροί στην άμυνα κι επιθετικά παίξαμε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπεσε η απόδοσή μας, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση και είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις εκτός αγώνα τον Ολυμπιακό. Ημασταν μπροστά με 25 πόντους και η διαφορά αυτή ήταν σημαντική. Ο Ολυμπιακός πάντα επιστρέφει και αυτό δίνει ακόμα ένα εύσημο σε εμάς.”

Για την νευραλγική θέση “5”: “Η σεζόν είναι περίεργη. Είχαμε τρία άσχημα παιχνίδια και φάνηκε σαν να είχαμε μία άσχημη σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Μετά τον τραυματισμό του Λαουάλ είχαμε προβλήματα στην ρακέτα, αλλά με την απόκτηση του Ντόρτσεϊ ισορροπήσαμε. Επαιξε καλά. Εβγαλε πολλή ενέργεια, έπαιξε καλή άμυνα και βοήθησε πολύ στα ριμπαόυντ. Επαιξε πολύ καλά. Προσαρμόστηε πολύ γρήγορα κι έπαιξε με αυτοπεποίθηση. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον.”

Για το ερχόμενο ματς με την Χίμκι: “Είμαστε στην τέταρτη θέση και η αναμέτρηση με την Χίμκι την επόμενη εβδομάδα θα είναι κλειδί. Και οι δύο ομάδες έχουν τέσσερις νίκες και θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλούς παίκτες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…