Κεντρική NBA NCAA “Χαμογέλασαν” μόνο οι Όγκαστ – “Δημακό”

“Χαμογέλασαν” μόνο οι Όγκαστ – “Δημακό”

zach auguste notre dame

zach auguste-notre dame

Ο Ζακ Όγκαστ ήταν ο μοναδικός Έλληνας (ή ελληνικής καταγωγής) αθλητής που συνέβαλε καθοριστικά σε νίκη της ομάδας του στο NCAA, καθώς το Νοτρ Ντέιμ πέτυχε ένα δύσκολο θετικό αποτέλεσμα, ρίχνοντας στο καναβάτσο το ισχυρό Λούιβιλ, με 71-66!

Οι Ντιμίτριους Τζάκσον και Στιβ Βαστούρια πρωτοστάτησαν του θετικού αποτελέσματος, με 27 και 20 πόντους, αντίστοιχα, ενώ ο ελληνικής καταγωγής πάουερ φόργουορντ, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 πόντους (4/8 διπ.-3/4 βολές), 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ, σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Νικητής και ο Δημακόπουλος
dimakopoulos

Ο Ιωάννης Δημακόπουλος γεύτηκε, επίσης, τη χαρά της νίκης μιας και το Άιρβιν επιβλήθηκε του CSUN με 93-84, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Άλεξ Γιανγκ αποτέλεσε το “πρώτο βιολί” των νικητών, με 36 πόντους, και ο Έλληνας σέντερ συνεισέφερε με 7 πόντους (0/4 διπ.-2/2 τρ.-1/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ, στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ούτε τώρα ο Μήτογλου
mitoglou-wake forest

Το Ουέικ Φόρεστ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, γνωρίζοντας τη δέκατη συνεχόμενη ήττα του, αυτή τη φορά από το NC Στέιτ, με 99-88. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Άντονι Μπάρμπερ με 38 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ με 24.

Ο Κώστας Μήτογλου κινήθηκε σε “ρηχά νερά”, έχοντας 4 πόντους (1/1 διπ.-0/1 τρ.-1/2 βολές), 2 ριμπάουντ και 1 μπλοκ, στα 14 λεπτά που πάτησε παρκέ.

Καλός αλλά όχι αρκετός
dorsey-oregon ducks-ncaa

Την έκτη του ήττα στη σεζόν γνώρισε το Όρεγκον, με θύτη το Στάνφορντ και σκορ 76-72. Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Ρόσκο Άλεν, που σημείωσε 25 πόντους, ενώ από το Όρεγκον ξεχώρισε ο Ντίλον Μπρουκς, με 24.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 14 πόντους (2/3 διπ.-2/7 τρ.-4/7 βολές), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο και 31 λεπτά συμμετοχής, στην στατιστική του.

Δεν μπόρεσε το Αμέρικαν
maragkos-kriti14

Το Άρμι Ουέστ Πόιντ κατάφερε να φύγει με το “διπλό” την Ουάσινγκτον, επικρατώντας του Αμέρικαν με 65-59, το οποίο γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα του. Ο Κέβιν Φέργκιουσον, με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ, αποτέλεσε τον βασικό λόγο της νίκης, με τον Ντελάντε Τζόουνς (18π.-6ρ.) να διακρίνεται, εκ των γηπεδούχων.

Ο Πάρης Μαραγκός είχε 5 πόντους (1/4 διπ.-1/2 τρ.), 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 11 λεπτά συμμετοχής.

Ήττα και για Αγγέλου
aggelou-saint-francis

Το Σεντ Φράνσις δεν κατάφερε να επιβληθεί του Μάουντ Σεντ Μέρις, από την έδρα του οποίου έφυγε με σκυμμένο κεφάλι, γνωρίζοντας την ήττα με 66-61. Ο Τζούνιορ Ρόμπινσον (21π.) αποτέλεσε τον κορυφαίο των νικητών και ο Μπασίλ Τόμσον (16π.) το αντίπαλο δέος.

Ο Γιώργος Αγγέλου προσέφερε 6 πόντους (2/3 τρ.) και 2 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος για 22 λεπτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…