Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αύριο η απόφαση για Κρίστμας”

“Αύριο η απόφαση για Κρίστμας”

zdovc jure

zdovc_jureΗ ΑΕΚ, αποδίδοντας εξαιρετικά στην άμυνα, συνέτριψε 70-49 τον Κόροιβο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Γιούρι Ζντοβτς, έτσι, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.

Το “ξανθό σκυλί”, μάλιστα, υπογράμμισε ότι, αύριο (07/02), θα παρθεί η απόφαση αναφορικά με το μέλλον του Ντιόντε Κρίστμας στην ομάδα. Να σημειωθεί, δε, πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο ενός μήνα και, όπως φαίνεται, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

“Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες μου έδωσαν κάποια χαρά σε εμένα, όπως και στους φιλάθλους μας. Έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά, ύστερα από το σημείο που σκόραραν 8 πόντους γρήγορα οι αντίπαλοι.

Ακολούθως, αρχίσαμε να παίζουμε πιο “άγρια” κι είμαι ευχαριστημένος. Κάποια λάθη στο τέλος δεν μου άρεσαν, αλλά παίξαμε καλή άμυνα. Τρέξαμε πολύ, επιθετικά ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ήταν δύσκολο να παίξουμε έτσι μέχρι το τέλος, εντούτοις, κρατήσαμε την καλή άμυνα”.

Για τον Μπράουν που χτύπησε δύο λεπτά μετά την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στον δεξί ώμο: “Χτύπησε στην προπόνηση, ωστόσο, δεν έδειξαν κάτι οι εξετάσεις του και συνέχισε τις προπονήσεις.

Δυστυχώς, χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο. Είναι σημαντικός για εμάς και θα κάνει εξετάσεις άμεσα. Ο γιατρός ήθελε να μείνει έξω από το σημείο που χτύπησε”.

Για τον ρόλο του Μπράουν: “Ακόμα ψάχνουμε αν ο Μπράουν μπορεί να παίξει στο “1“, αλλά είναι πιο πολύ “δυάρι“. Στα Τρίκαλα κάναμε μια αλχημεία με Κατσίβελη, Μπράουν και Παπαντωνίου στον άσο. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο”.

Για τον Κρίστμας: “Θα αποφασίσουμε, αύριο, τι θα κάνουμε. Είναι καλό παιδί, προπονείται σκληρά. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για σκόρερ και πρέπει να βρει ρυθμό, δηλαδή πρέπει να παίξει περισσότερο.

Δίνει ενέργεια στην ομάδα, παρ’ όλα αυτά, κάνει λάθη. Δεν μπορώ να του δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν μας έδειξε αυτά που πραγματικά μπορεί να κάνει. Τον είχαμε υπογράψει για έναν μήνα και, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τον GM (σ.σ.: Ντράγκαν Σάκοτα) θα αποφασίσουμε”.

Για τον Σαρικόπουλο: “Είχε ενοχλήσεις στη μέση στην τελευταία προπόνηση. Δεν ήθελα να ρισκάρω και να χειροτερέψω την κατάστασή του, ειδικά από τη στιγμή που πήγε έτσι το παιχνίδι”.

Για τον Χάμοντς: “Δυστυχώς, δεν θέλει να έρθει και κοιτάμε άλλες επιλογές, δεν είναι πολλές. Προσπαθούμε να βρούμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει και να ταιριάζει στη φιλοσοφία μου. Δεν είναι εύκολο. Αν χρειαστεί να μείνει εκτός ο Μπράουν, θα πρέπει να βιαστούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…