Κεντρική Basket League Άρης “Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

“Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

waters aris arkadikos

waters-aris-arkadikos

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα το απόγευμα του Σαββάτου (13/2) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και σύμφωνα με τον Ντομινίκ Ουότερς και όσα έγραψε στο blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο όμως και θα διεκδικήσουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους!

Η νίκη επί της Αρμάνι ήταν γλυκόπικρη. Φυσικά και χαρήκαμε που κερδίσαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά είναι δύσκολο όταν κερδίζεις και η νίκη σου δεν έχει αντίκρισμα. Πραγματικά πιστεύω πως αξίζαμε να είμαστε στο Top16.

Είμαστε αρκετά καλοί για να βρεθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τακτοποιήσαμε τις δουλείες μας νωρίτερα όπως θα έπρεπε στο Last32 και αυτό θα αποτελέσει μεγάλο μάθημα για όλους μας, στις καριέρες μας και στο πως θα συνεχίσουμε. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο Last32, αλλά δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά.

Τώρα πάμε στα Τρίκαλα. Είναι μια ομάδα που έπαιξε καλά στο μεταξύ μας εντός έδρας παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία, είναι ανταγωνιστική, είναι δυνατή στην έδρα της και θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Ανυπομονούμε να πάμε εκεί, να παίξουμε καλά και ελπίζω να κερδίσουμε.

Πλέον είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο, οπότε θα πρέπει κάθε εβδομάδα να δουλεύουμε σκληρά και να παίζουμε δυνατά.

Όσον αφορά σε εμένα προσωπικά, ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω το κούρεμά μου. Πολλοί εξακολουθούν να με λένε άσχημο… Η κοπέλα μου, οι συμπαίκτες μου και ειδικά ο Ζάρας. Τουλάχιστον αρέσει στον προπονητή μου, που θεωρεί ότι δεν παίζω με το μακρύ μου μαλλί τώρα και είμαι πιο συγκεντρωμένος. Και εγώ, πάντως, είμαι στην φάση που προσπαθώ να το συνηθίσω. Μου άρεσε που τα είχα ανέμελα και τα άφησα να μεγαλώσουν. Μου άρεσαν περισσότερο μακριά, αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν τους άρεσαν και είπα να τα κόψω. Σιγά σιγά, πάντως, το συνηθίζω και είμαι χαρούμενος με αυτό το κούρεμα.

Θέλω να ευχηθώ «Happy Valentines Day» σε όλες τις κυρίες και δεσποινίδες αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάτι θα κάνω και εγώ για την κοπέλα μου, παρότι δεν είμαι και πολύ τύπος του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά είναι κάτι σημαντικό για τις περισσότερες γυναίκες οπότε κάτι πρέπει να κάνω…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…