Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ανυπομονώ για την πρόκληση του Ολυμπιακού” (vid)

“Ανυπομονώ για την πρόκληση του Ολυμπιακού” (vid)

107523912

hakim-warrickΟ Ολυμπιακός απέκτησε, χθες (24/02), τον Χακίμ Ουόρικ, προκειμένου να ενισχύσει τη φροντ λάιν του. Ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, μάλιστα, τόνισε πως ανυπομονεί να ενσωματωθεί στους “ερυθρόλευκους”, ευχαριστώντας -παράλληλα- τη Μελβούρνη, όπου αγωνίσθηκε τους τελευταίους μήνες.

Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, για το θερμό καλωσόρισμά τους” υπογράμμισε -σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- ο Ουόρικ.

Νωρίτερα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη Μελβούρνη.

Ο νέος άσος των Πειραιωτών καλείται να καλύψει την “τρύπα” στη ρακέτα της ομάδας, ύστερα από τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ, αλλά και την αποχώρηση του Σον Τζέιμς. Πρόκειται, δε, για έναν ιδιαίτερα θεαματικό παίκτη που, πέρα από την Κίνα, την Τουρκία και την Αυστραλία, έχει αγωνισθεί επί εννιά σεζόν στο NBA.

Το 2006, μάλιστα, όντας ρούκι στον “μαγικό κόσμο”, συμμετείχε στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All-Star Weekend, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στο Χιούστον. Για την ιστορία, κατέλαβε την τρίτη θέση, με τον Αντρέ Ιγκουοντάλα να είναι δεύτερος και τον Νέιτ Ρόμπινσον να αναδεικνύεται νικητής.

Απολαύστε τα καρφώματά του

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …