Κεντρική Basket League Άρης “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

“Αναλαμβάνω την ευθύνη”

waters aris arkadikos

waters-aris-arkadikos

Ο Ντομινίκ Ουότερς δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του αλλά, αντιθέτως, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα κόντρα στη Νεπτούνας, που ενδεχομένως να στοιχίσει και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Γιούροκαπ. Ο Αμερικανός, μέσω του μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επέστησε την προσοχή στο επερχόμενο παιχνίδι με το Λαύριο, αναφέρθηκε στο νέο του λουκ καθώς και στους φίλους του από τις ΗΠΑ που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Γεια σε όλους σας!

Ήταν δύσκολη ήττα αυτή της Τετάρτης στην Λιθουανία. Πλέον έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης στους “16” του Γιούροκαπ. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά τι να πω… Ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα και αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί σε κάποιες επιθέσεις κλειδιά στα τελευταία δύο λεπτά και κάποια λάθη μου, μας κόστισαν. Πρέπει να λειτουργώ καλύτερα σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι αγώνες που “φτιάχνουν” καριέρες και εγώ έχασα την ευκαιρία για την ομάδα μου και για όλους μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και αξίζουμε να είμαστε στο Top16. Ελπίζω να μας ευλογήσει ο Θεός και τελικά να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Τώρα, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε σε έναν άλλο αντίπαλο, το Λαύριο. Είναι μια αθλητική ομάδα που στον πρώτο γύρο στην έδρα της μας είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Θεωρώ πως θα είμαστε πιο δυνατοί εδώ στην έδρα μας και ανυπομονούμε για την αναμέτρηση. Έχουμε κάνει το σκάουτινγκ, είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Όσον αφορά σε εμένα, επιτέλους κουρεύτηκα. Έχω νέο λουκ. Είχα κουραστεί με τα μαλλιά μου και ήθελα μια αλλαγή, αν και όλοι με φωνάζουν άσχημο τώρα. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα το συνηθίσουν και θα γίνουν όλα φυσιολογικά και πάλι… Οι δύο φίλοι μου από τις ΗΠΑ θα μείνουν για δύο ακόμη βράδια στην Θεσσαλονίκη και είμαι χαρούμενος που θα έχουν την ευκαιρία να δουν πόσο υπέροχοι είναι οι φίλαθλοί μας και πόσο ωραία ατμόσφαιρα δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…