Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ανακοινώθηκε του Χάντερ

Ανακοινώθηκε του Χάντερ

Image

ImageΟ Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη μεταγραφή του Βίνσεντ Χάντερ, ο οποίος θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας. Οι “πράσινοι”, έτσι, βρήκαν στο πρόσωπο του 22χρονου άσου τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Γιώργο Παπαγιάννη στη ρακέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βίνσεντ Χάντερ!

Ο Χάντερ γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1994 στο Ντιτρόιτ, έχει ύψος 2.03 κι αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”. Στα μαθητικά του χρόνια ήταν μέλος του High School Consortium College Prep, στο Ντιτρόιτ, όπου και χρίστηκε MVP έχοντας 26.5 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 τάπες κι ισάριθμα κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Ακολούθησε το κολέγιο UTEP, με το οποίο σε 67 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στο Summer League των Φιλαδέλφεια 76ερς και τον Σεπτέμβριο έλαβε μέρος στο training camp των Σακραμέντο Κινγκς αγωνιζόμενος και σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας.

Το Νοέμβριο του 2015 συμφώνησε με τους Ρίνο Μπίγκχορνς του NBA Development League κάνοντας εξαιρετική σεζόν.  Συγκεκριμένα, σε 32 αγώνες είχε 21.8 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 1.5 κόψιμο ανά αγώνα, ενώ μέτρησε περισσότερα από 20 νταμπλ-νταμπλ!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…