Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Άλλος ένας “τελικός”

“Άλλος ένας “τελικός”

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimno

Την ευκαιρία να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, έχει το Ρέθυμνο κόντρα στην Κηφισιά το Σάββατο (06/02). Ο Χάρης Γιαννόπουλος που ανανέωσε το “Blog” του, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά:
Η ομάδα φέτος δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι εκτός έδρας, το οποίο σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια εντός των “τειχών” μπορούν να ερμηνευτούν ως τελικοί. Αυτό μπορείς να το χαρακτηρίσεις λέγοντας ότι η ομάδα μας δεν είναι αρκετά δυνατή ψυχολογικά για να πάρει ένα παιχνίδι ή σκληρή σωματικά, για να αντέξει το δυνατό παιχνίδι ενός αντιπάλου μέσα στη δική του έδρα.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια ομάδα που έχει χάσει στο γήπεδο της μόνο από τους δύο μεγάλους (φυσιολογικό, εννοώ Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), όπως επίσης και τον ΠΑΟΚ (είχα 2/10 τρίποντα). Οπότε, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι δυνατή ώστε να παίζει καλά κάτω από ψυχολογική πίεση σε παιχνίδια “ζωής ή θανάτου”. Αυτό δείχνει ότι έχουμε δύο πρόσωπα, από τα οποία θα πρέπει να ταυτιστεί μόνο με το ένα από αυτά. Αυτό είναι φυσικά η απόδοση που έχει στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ξεκινώντας από αύριο πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια για ένα σερί νικών που θα μας φέρει πιο κοντά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα πάρα στον “πάτο” του. Έχουμε ομάδα που αξίζει περισσότερα πράγματα και πιστεύω πως ως το τέλος της μακρινής διαδρομής θα τα καταφέρουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…