Κεντρική Διεθνή “Βάλαμε μέχρι και βίντεο…”

“Βάλαμε μέχρι και βίντεο…”

adomaitis neptunas

adomaitis_neptunas

Η Νεπτούνας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη και ο τεχνικός της ομάδας, Νταϊνιους Αντομάιτις είπε πως η ομάδα του δεν έχει παίξει ποτέ ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα σαν τη σημερινή

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια στον Άρη έπαιξαν καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρώτη φορά φέτος αντιμετωπίσαμε μια τέτοια ατμόσφαιρα! Οφείλω να πω ότι ήταν εντυπωσιακή! Ξέραμε ότι ο Άρης έχει την καλύτερη άμυνα εντός έδρας και θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, αλλά είδατε όλοι ότι στο πρώτο δεκάλεπτο. Υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, ήταν καλύτερος ο Άρης από το πρώτο λεπτό και πήρε τη νίκη”.

Ρωτήθηκε να συγκρίνει αυτή την ατμόσφαιρα με άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα και πως προετοίμασε την ομάδα του και απάντησε: “Ίσως μπορεί να συγκριθεί αυτή η ατμόσφαιρα με αυτή στο Βελιγράδι πριν από δύο χρόνια σε ένα παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο είναι και πολύ μεγαλύτερο. Αυτό είναι γήπεδο μπάσκετ με πολύ ατμόσφαιρα και πάθος από τους φιλάθλους. Κάναμε και σκάουτινγκ, βάλαμε και ταινία στους παίκτες για τον κόσμο, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό αυτό…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…