Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το πρωτάθλημα κρίνεται στα πλέι οφ”

“Το πρωτάθλημα κρίνεται στα πλέι οφ”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ο νικητής στο “οικογενειακό” παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, αφού ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Κοροίβου με 75-65.

Ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά” στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε, πως ο Κόροιβος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ και πως όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 5λεπτο.

“Χρόνια Πολλά. Υγεία εύχομαι και ότι επιθυμεί περισσότερο ο καθένας. Ευχαριστούμε τον Κόροιβο για την φιλοξενία και το γεγονός ότι μας παραχώρησαν το γήπεδο για την χθεσινή μας προπόνηση. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει δυνατή και σκληρή άμυνα. Ξέραμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε σε πολλά σημεία για να μείνουμε κοντά στο σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά μετά είχαμε ένα κενό διάστημα. Ο Κόροιβος μας πίεσε και μας άνοιξε την άμυνα και δεν είχαμε την δυνατότητα να ακολουθήσουμε, οπότε μείναμε πίσω στο σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Εκεί βάλαμε τρία μεγάλα σουτ και πήραμε αυτοπεποίθηση για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόροιβος μας δημιούργησε πρόβλημα σε επίθεση και άμυνα, μετέφερε το παιχνίδι κάτω από το καλάθι κι εμείς είχαμε πρόβλημα στο λόου ποστ. Αλλάξαμε στυλ παιχνιδιού, βελτιώσαμε την κατάσταση, βάλαμε σουτ, μείναμε στο παιχνίδι και στο τελευταίο πεντάλεπτο ήμασταν πιο γεμάτοι από τον αντίπαλό μας. Οι έμπειροι παίκτες μας έδειξαν πόσο πολύ θέλαμε το ματς, πήραμε διαφορά στο σκορ και φτάσαμε στη νίκη. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν”.

Για τον αγώνα του Κυπέλλου και την αντίδραση της ομάδας, ο Σούλης Μαρκόπουλος, είπε: “Άλλο παιχνίδι αυτό με το Φάρο. Εκεί χάθηκε ένας στόχος και δεν συγκρίνεται με καμία νίκη. Είχαμε απουσίες, αυτό δυνάμωσε τους παίκτες, ανέλαβαν περισσότερες ευθύνες, έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο και αυτό μας βγήκε σε καλό. Θα δούμε μέχρι που θα φτάσουμε, το πρωτάθλημα κρίνεται στα πλέι οφ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …