Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Το πρωτάθλημα έχει δρόμο”

“Το πρωτάθλημα έχει δρόμο”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-Kolossos

Ο Κολοσσός πανηγύρισε την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας, στο Βενετόκλειο. Ο Άρης Λυκογιάννης ανέλυσε τον τρόπο που επήλθε το ροζ φύλλο, αναφέρθηκε στην αποβολή στο τέλος καθώς και στον λόγο της μη χρησιμοποίηση τους Γεωργαλλή.

“Θεωρώ ότι είχαμε μία σωστή αντίδραση ερχόμενοι από ένα κακό αμυντικά παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Όλη την εβδομάδα είχαμε αρκετή ενέργεια και ρυθμό στον αμυντικό τομέα. Με αυτό ασχοληθήκαμε εξ ολοκλήρου, γιατί προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε την Πάτρα με τον Ντίλαρντ. Αυτό δούλεψε και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Κρατήσαμε τον αντίπαλο χαμηλά και βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Το πρόβλημα ήταν πως όταν δεν τα βάλαμε, επιμέναμε και το παρακάναμε. Έτσι δεν ξεφύγαμε και είχαμε άγχος.

Συνεχίζουμε, ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί ξεκολλάμε από τις έξι νίκες. Βλέπουμε και τ’ άλλα αποτελέσματα και προσωπικά θεωρώ πως είναι καλύτερα να μην ξεκαθαρίζει η κατάσταση προς τα κάτω, για να συνεχίζουν να δουλεύουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες και να έχουν κίνητρο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και εμείς θα συνεχίσουμε με στόχο να πετύχουμε κι άλλες νίκες. Καλή συνέχεια στον κόουτς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος” ήταν η τοποθέτηση του, ενώ για το ντισκαλιφιέ στο τέλος υποστήριξε πως:

“Θεωρώ πως μία πιο λογική απόφαση θα ήταν από ένα φάουλ στον καθένα. Από ‘κει και πέρα, ο κύριος Γκόντας είναι έμπειρος και ήταν πιο κοντά στη φάση. Έτσι, για να πάρει αυτή την απόφαση θα είδε εκείνος καλύτερα. Όσο αυτό επηρέασε την Πάτρα άλλο τόσο επηρέασε και εμάς”.

Τέλος, για τον Γεωργαλλή, τον οποίο δεν χρησιμοποίησε, υποστήριξε ότι: “Προερχόταν από μία ίωση την περασμένη εβδομάδα, που τον κράτησε εκτός για τέσσερις ημέρες που ήταν και ο λόγος που αποκλείστηκε από την αποστολή στο Ρέθυμνο. Και όλη αυτή την εβδομάδα ήταν επηρεασμένος αρνητικά και χωρίς ενέργεια”.

Ο Σωτήρης Μπιλλής, με τη σειρά του, είπε: “Σήμερα αντιμετωπίζαμε μία δύσκολη και σκληρή ομάδα. Όλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμέναμε αυτό το ματς. Επιθετικά δεν ήμασταν εύστοχοι, αλλά πήραμε το ματς μέσω της άμυνας και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…