Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς”

“Το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς”

skourtopoulos

skourtopoulosΩς το “χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς” χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Ρεθύμνου κόντρα στον Απόλλωνα. Ο 50χρονος τεχνικός των Κρητικών δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και πλέον ευελπιστεί -με την προσθήκη του Ντελινινκάιτις– στην περαιτέρω βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

“Συγχαρητήρια στον Κώστα (σ.σ.: Μέξα) και τον Απόλλωνα για τη σημερινή νίκη. Η ομάδα, μετά τις αλλαγές, έχει συσπειρωθεί, παίζει καλό μπάσκετ και τα αποτελέσματα το πιστοποιούν. Σε ό,τι αφορά σ’ εμάς, κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Ακόμα κι όταν φθάσαμε κοντά στο σκορ, δεν απειλήσαμε ποτέ αφού η συμπεριφορά μας και ο τρόπος που πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι ήταν τέτοιος που δεν θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Κάναμε τέσσερα μαζεμένα λάθη και το παιχνίδι τελείωσε εκεί για εμάς.

Δυστυχώς, φέτος, είμαστε μια ομάδα έδρας κι αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία νίκη εκτός έδρας, μήπως και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, γιατί -κακά τα ψέματα- έχουμε μπει σε δύσκολη κατάσταση.

Θέλω να πιστεύω ότι με την προσθήκη του Ντελινινκάιτις, αν κι έγινε άτσαλα αυτή η αλλαγή, μιας κι ένας παίκτης πουλήθηκε μες στην εβδομάδα, θα βελτιωθούμε, θα μας δώσει εμπειρία και ποιότητα“.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Ήταν ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι που δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να φθάσει σε μια δίκαιη νίκη.

Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο, για να βελτιωθούμε. Λόγω των αλλαγών και κάποιων τραυματισμών, δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ακόμα ρυθμό. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μες την έδρα μας. Να “χτυπήσουμε”, δε, ένα-δύο ματς εκτός έδρας, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…