Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τιμήθηκε ο Κουτλουάι (pics)

Τιμήθηκε ο Κουτλουάι (pics)

Impraim Kutluay Panathinaikos Vraveusi

Impraim Kutluay-Panathinaikos-Vraveusi

Έζησε στιγμές πράσινου μεγαλείου τα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του “τριφυλλιού“. Αγαπήθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και από τους οπαδούς. Αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2001-03 και 2004-05). Ήταν από ένας εκ των βασικών παραγόντων που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Ευρωλίγκα 2002. Ήρθε η ώρα να του το ανταποδώσουν.

Impraim Kutluay-Panathinaikos-Vraveusi1

Ο Ιμπραίμ Κουτλουάι επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως τζένεραλ μάνατζερ της Νταρουσάφακα, με τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη τουρκική ομάδα να τον βραβεύει για όσα πρόσφερε την περίοδο που φορούσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Impraim Kutluay-Panathinaikos-Vraveusi2

Ο 42χρονος γκαρντ, κατά την είσοδο του στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είπε: “Ευχαριστώ! Η τιμή που μου κάνετε είναι πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου”! Είπε σε άπταιστα ελληνικά, ενώ παράλληλα του προσφέρθηκε από τους πρώην συμπαίκτες του και νυν στελέχη της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Φραγκίσκο Αλβέρτη, Κώστα Τσαρτσαρή, Γιώργο Καλαϊτζή και Γιάννη Σιούτη μία συλλεκτική και υπογεγραμμένη φανέλα από ολόκληρη την ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…