Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Τιμά την “Κιβωτό” και τον ιδρυτή της

Τιμά την “Κιβωτό” και τον ιδρυτή της

chalvatzakis

chalvatzakis

Πέραν της οικονομικής βοήθειας που θα παρέχει στην “Κιβωτό του κόσμου“, ο ΕΣΑΚΕ θα προχωρήσει και σε ηθική επιβράβευση του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την σπουδαία αυτή “οικογένεια”. Ο Γιώργος Χαλβατζάκης, θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον Πατέρα Αντώνιο, κατά το ημίχρονο του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σκόραραν 1.943 πόντους στην 11η και στην 12η αγωνιστική και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να υποστηριχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η “Κιβωτός του Κόσμου“. Το σύνολο των πόντων της 11ης και 12ης αγωνιστικής θα μετατραπεί σε ευρώ για την ενίσχυση του “Κιβωτού του Κόσμου“.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης για την 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο πρόεδρος του Διοικητικό Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης θα απονείμει στον Πατέρα Αντώνιο, τον ιδρυτή και στυλοβάτη της “Κιβωτού του Κόσμου“, τιμητική πλακέτα για την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά του.

Επίσης, τον αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης θα παρακολουθήσουν από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της “Κιβωτού του Κόσμου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …