Κεντρική Basket League Άρης “Θα συνεχίσουμε”

“Θα συνεχίσουμε”

aris vasilis simtsak panigirismos paok

aris-vasilis-simtsak-panigirismos-paokΟ Βασίλης Σίμτσακ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα και προσέφερε σημαντικές λύσεις στην αντιμετώπιση του του Κικάνοβιτς. Ο άσος των θεσσαλονικέων τόνισε με δηλώσεις του πως η ομάδα αντεπεξήλθε πόλύ καλά και θα συνεχίσει εν όψη της δύσκολης συνέχειας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Προερχόμασταν από δύο πολύ δύσκολες βδομάδες. Μπήκαμε νωθρά στον αγώνα. Έβλεπα ότι δεν είχαμε εμπιστοσύνη στο μακρινό σουτ και μας ακολούθησε αυτό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας κράτησε η άμυνα και κάποιες καλές συνεργασίες στην επίθεση. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη διαφορά αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι. Συνεχίζουμε. Έχουμε τις ελπίδες μας και θα τις διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος.”

Για τις χαμένες βολές: “Θα προσθέσω και τα ριμπάουντ, γιατί χάσαμε πολλά αμυντικά. Αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό την ομάδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη, ήταν λίγο πειραγμένο το μυαλό μας, αλλά όσο υπάρχει εμπιστοσύνη και οι προπονητές μας πιστεύουν, θα συνεχίσουμε. Καταφέραμε να βγούμε νικητές από μια μάχη με μια πολύ καλή ομάδα. Χτυπήσαμε την Άλμπα στο δικό της παιχνίδι.”

Για τον κόσμο: “Μας έδωσε ώθηση ειδικά στην αρχή όταν μπήκαμε μουδιασμένα, εκεί που σκέφτεται ο παίκτης τι θα γίνει αν χάσει ένα λέι απ, ένα σουτ. Προς τιμήν τους ήταν εκεί, μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πολύ. Να ξέρουν ότι στα δύσκολα τους χρειαζόμαστε πιο πολύ. Όταν μπαίνουμε και τους βλέπουμε εκεί παίρνουμε δύναμη για να συνεχίζουμε…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…